Szeress belém szíves ezüst gyűrű 

Szeress belém szíves ezüst gyűrű

42 250 Ft

Elfogyott

Kategória: Címkék: , , ,

Szeress belém szíves ezüst gyűrű

Legyen az, hogy kapsz egy gyűrűt, rakunk bele neked egy szíves követ, dédelgessed, szeretgessed, hord minden nap, aztán, ha szíved lovagja beüget az udvarodba és ott is marad, akkor a követ egy év múlva kicseréljük kerekre, brill csiszolásúra, gyűjtsél rá!

 

Ha pedig beüget, de kiüget, meg beüget de kiüget, te meg már azt se tudod, hogy a kötődni képtelen herceget melyik forgórúgással teperd le a lováról, hogy álljon már meg a totyogásban, és ez egy év múlva is ilyen, akkor fogjuk és rituálisan szétkalapáljuk a gyűrűt, a követ a Dunába dobjuk, és nevetve elszaladunk.

 
Ha pedig vak és nem vesz észre, vagy közben rájössz, hogy mégisinkább a Bonifác kell, akkor beolvasztjuk, és eldöntöd mit akarsz belőle csináltatni magadnak!
 

Jövőre ugyanitt tali a Dunánál -gyűrűt dobáló workshop 😀

………………………………………………………………………………………………….

 

Alapanyag: ezüst +  cirkónia kő

Mérete:

* az ékszerek méretre készülnek, kérlek a megrendelésben közleményként, megjegyzésként tüntesd fel a kért méretet!

Garancia: Az ékszeredhez tartozó garancia 2 év! A garanciapapírt, illetve ha az ékszered drágaköves, a certifikációt a csomagban találod! Amennyiben valami hiba folytán nem kaptál a csomagban garanciát, kérlek minnél hamarabb jelezd felénk, hogy pótolni tudjuk!

FIGYELEM! Ha a megrendelt ékszer a megrendeléskor egyeztetett mérettel megegyezik, de mégsem megfelelő, felár mellett tudjuk újra készíteni és cserélni, kérlek így mindig a pontos méretet add meg nekünk!

Szállítás:

* Az ékszereket saját csomagolásában, garancia papírjával szállítjuk

* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt előre jelezd!

* A kiszállításra 4 héten belül számíthatsz, a műhelyünk leterheltségétől függően!

********************************************************************************************************************

Fontos információk:

Szállítás:

EZ EGY KIEMELT IDŐSZAK, ÍGY HOSSZABB SZÁLLÍTÁSI IDŐVEL SZÁMOLJ! HA KARÁCSONYRA SZERETNÉD, HOGY MEGÉRKEZZEN, NE HABOZZ A RENDELÉSSEL!