SOS karikagyűrűpár 

SOS karikagyűrűpár

455 000 Ft

NEMSOKÁRA esküvőtök lesz, de a karikagyűrűpárok ára az egekben? Legszívesebben lassan inkább hagymakarikát húznátok az ujjatokra, annyira elkeserítő a helyzet?
Ami olcsó, azt nem akarod majd egy életen át hordani, ami meg tetszene, annak az ára lassan a fél millió forintot is megüti, RÁADÁSUL legalább 6-8 hét amíg elkészül, és arra meg tudod kinek van már türelme…?
Kérlek ne keseredj el, Nektek is lehet igazi menő, szép, értékes gyűrűpárotok, Te is mutogathatod büszkén, meg lőhetsz róla intsaképeket!
Képzeld el, mi összegyűjtöttünk Nektek 10 olyan arany gyűrűpárunkat, amit FIXEN 50.000 Ft-ért tudtok elvinni, certifikációval, jótálással, sőt… durva lesz, ülj le kérlek! SZÁMLÁVAL 😃
SŐT! A gyűrűk SOS karikagyűrűpárok, a megrendeléstől számított két héten belül átvehető az üzletünkben, vagy feladjuk Nektek ahova kéritek.
Csak légyszi országhatáron belül legyen a cím!
HA pedig nem tudunk vele elkészülni két héten belül, 50.000 Ft visszajár az árából! /HA valami cselhez folyamodsz, és befókazsírozod az összes szerszámomat, hogy ne tudjak dolgozni, vagy megjelensz az ablakomban Pikachu jelmezben éjjel és eme trauma miatt remeg a kezem és nem tudok fűrészelni, akkor is vissza jár! 😃 
Csapjatok le a kedvenc gyűrűpárotokra, ilyen árban, minőségben és expressz gyorsasággal nem kaptok máshol, bibibi!
Válaszd ki a NEKTEK legjobban tetszőt!
Közleménybe kérlek ne felejtsd el beleírni melyik gyűrűpárt kéritek, milyen színű aranyból és hanyas méretekben!
A felhasznált alapanyag minden esetben 14 karátos arany!