Kalapált pecsétgyűrű 

Kalapált pecsétgyűrű

57 200 Ft

Kategória:

Te szoktál asztalt csapkodni? Vagy dühlevezetésként ökölbe szorítani a kezed? Vagy ne adj isten tockosokat is osztasz? Vagy még durvább?!?!? – és bele ütsz a falba, ha már nem bírod a torkodat szorító kezeket, a gyomrodból feltörő dühöt, a tehetetlenséget, ami görcsbe rándítja az izmaidat?

 

Ha a válaszod- igen:

Akkor kérlek, hogy NE VEDD MEG ezt a gyűrűt, mert ha neadjisten ezzel csapkodsz, akkor ez a tömör ezüst pecsétgyűrű, amibe jócskán van anyag úgy ellened fordul, hogy ihaj! Tapasztalatból beszélek, meg kívánlak óvni!
 
Ellenben, ha a válaszod- nem:
És tudod kontrollálni magad, inkább leülsz, megnyugszol, átgondolod, vagy embrió pózba vágod magad és dülöngélsz, vagy kiabálsz kettőt és már el is szállt, vagy bármilyen más jól bevált módszert használsz, akkor nyugodtan vedd meg ezt a gyűrűt, nem esik bántódásod, sőt imádni fogod!
 
Férfi és női méretben is kérheted, kőszerűre kalapáltam, hogyha antikolva kéred még vadabb vagány legyen, de ha finomabban szereted az életet élni, akkor mattra csiszolva fehéres ezüstszínben pompázik.
Akár egy pici színes követ is kérhetsz bele, én az egyik sarkába rejteném.

………………………………………………………………………………………………….

 

Alapanyag: ezüst

Mérete:

* az ékszerek méretre készülnek, kérlek a megrendelésben közleményként, megjegyzésként tüntesd fel a kért méretet!

Garancia: Az ékszeredhez tartozó garancia 2 év! A garanciapapírt, illetve ha az ékszered drágaköves, a certifikációt a csomagban találod! Amennyiben valami hiba folytán nem kaptál a csomagban garanciát, kérlek minnél hamarabb jelezd felénk, hogy pótolni tudjuk!

FIGYELEM! Ha a megrendelt ékszer a megrendeléskor egyeztetett mérettel megegyezik, de mégsem megfelelő, felár mellett tudjuk újra készíteni és cserélni, kérlek így mindig a pontos méretet add meg nekünk!

Szállítás:

* Az ékszereket saját csomagolásában, garancia papírjával szállítjuk

* Ha szeretnél ajándékcsomagolást, akkor kérlek, azt előre jelezd!

* A kiszállításra 6 héten belül számíthatsz, a műhelyünk leterheltségétől függően!

********************************************************************************************************************

Fontos információk:

Szállítás:

EZ EGY KIEMELT IDŐSZAK, ÍGY HOSSZABB SZÁLLÍTÁSI IDŐVEL SZÁMOLJ! HA KARÁCSONYRA SZERETNÉD, HOGY MEGÉRKEZZEN, NE HABOZZ A RENDELÉSSEL!