Kalapált pecsétgyűrű

32.000 Ft

Te szoktál asztalt csapkodni? Vagy dühlevezetésként ökölbe szorítani a kezed? Vagy ne adj isten tockosokat is osztasz? Vagy még durvább?!?!? - és bele ütsz a falba, ha már nem bírod a torkodat szorító kezeket, a gyomrodból feltörő dühöt, a tehetetlenséget, ami görcsbe rándítja az izmaidat?
 
Ha a válaszod- igen:
Akkor kérlek, hogy NE VEDD MEG ezt a gyűrűt, mert ha neadjisten ezzel csapkodsz, akkor ez a tömör ezüst pecsétgyűrű, amibe jócskán van anyag úgy ellened fordul, hogy ihaj! Tapasztalatból beszélek, meg kívánlak óvni!
 
Ellenben, ha a válaszod- nem:
És tudod kontrollálni magad, inkább leülsz, megnyugszol, átgondolod, vagy embrió pózba vágod magad és dülöngélsz, vagy kiabálsz kettőt és már el is szállt, vagy bármilyen más jól bevált módszert használsz, akkor nyugodtan vedd meg ezt a gyűrűt, nem esik bántódásod, sőt imádni fogod!
 
Férfi és női méretben is kérheted, kőszerűre kalapáltam, hogyha antikolva kéred még vadabb vagány legyen, de ha finomabban szereted az életet élni, akkor mattra csiszolva fehéres ezüstszínben pompázik.
Akár egy pici színes követ is kérhetsz bele, én az egyik sarkába rejteném.

Az ékszer csak neked készül, rendelésed feldolgozása és az ékszered elkészülése és kézhezvétele maximum 2 hét, de erről úgyis értesítünk pontosan,  ahogyan haladunk vele!

Anyaga: ezüst 925 -

Méretei: méretedre állítva kapod

Szállítás:
Az ékszeredet egyedileg csomagolva, dobozában vagy díszcsomagolásában kapod kézhez, garanciával és útmutatóval!
Szállításra pufis bélelt csomagolásban kerül!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba