Fekete ezüst eljegyzési gyűrű

22.000 Ft

Fekete ezüst eljegyzési gyűrű démonlányoknak és Depeche Mode rajongóknak! Najó, másoknak is, akiknek tetszik az ilyen extra cucc

Az ékszer csak neked készül, rendelésed feldolgozása és az ékszered elkészülése és kézhezvétele maximum 3 hét, de erről úgyis értesítünk pontosan,  ahogyan haladunk vele!

Anyaga: ezüst 925 -, ruténium

Kő: cirkónia

Méretei: méretedre állítva kapod

A feketített gyűrűk különlegességük miatt igazi kincsek. És mint minden kincsre, nagyon kell Rájuk vigyázni!

Ha ilyen ékszered van, tudnod kell, hogy az ékszer folyamatos hordása mellett a fekete réteg elveszítheti egységességét.

Ékszereink hercegnői ők, akik kényeskednek a vízben, a napon, nem szeretik a mosogatást, a vegyi anyagokkal való érintkezést, ők akkor szeretnék teljes pompájukban élvezni a rájuk fordított figyelmet, amikor nem eshet bántódásuk. Meghát lusták is, nem szeretnek bringa túrára járni, vagy falatmászni.

Azért, hogy sokáig szerethessétek egymást, egy külön, csak neki szánt dobozt kaptok tőlünk ajándékba, ahova leteheted őt pihenni amikor kerti munkát végzel, tésztát gyúrsz, krémezed a kezed, napozni mész a strandra.

Meg fogja hálálni a gondoskodást, és mi ebben is segítünk, a doboz mellé egy speciális törlőkendővel is gazdagítjuk hercegnői éked gardróbját, amivel felfrissítheted, a különleges ruténium réteg megsértése nélkül.

Kérlek, csak akkor válaszd ezt az ékszertípust, ha biztosan, szeretettel és megértéssel tudsz vigyázni egy gyönyörű, ámde kényes úrihölgyre.

Szállítás:
Az ékszeredet egyedileg csomagolva, dobozában vagy díszcsomagolásában kapod kézhez, garanciával és útmutatóval!
Szállításra pufis bélelt csomagolásban kerül!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba