Fekete ezüst cseppforma eljegyzési gyűrű

27.000 Ft

Leírás

Fekete ezüst finom, csinos, de mégis vad eljegyzési gyűrű csepp forma kővel, démonlányoknak és Depeche Mode rajongóknak! Najó, másoknak is, akiknek tetszik az ilyen extra cucc

Anyaga: ezüst 925 -, ruténium, cirkónia

Méretei: méretedre állítva kapod

A feketített gyűrűk különlegességük miatt igazi kincsek. És mint minden kincsre, nagyon kell Rájuk vigyázni!

Ha ilyen ékszered van, tudnod kell, hogy az ékszer folyamatos hordása mellett a fekete réteg elveszítheti egységességét.

Ékszereink hercegnői ők, akik kényeskednek a vízben, a napon, nem szeretik a mosogatást, a vegyi anyagokkal való érintkezést, ők akkor szeretnék teljes pompájukban élvezni a rájuk fordított figyelmet, amikor nem eshet bántódásuk. Meghát lusták is, nem szeretnek bringa túrára járni, vagy falatmászni.

Azért, hogy sokáig szerethessétek egymást, egy külön, csak neki szánt dobozt kaptok tőlünk ajándékba, ahova leteheted őt pihenni amikor kerti munkát végzel, tésztát gyúrsz, krémezed a kezed, napozni mész a strandra.

Meg fogja hálálni a gondoskodást, és mi ebben is segítünk, a doboz mellé egy speciális törlőkendővel is gazdagítjuk hercegnői éked gardróbját, amivel felfrissítheted, a különleges ruténium réteg megsértése nélkül.

Kérlek, csak akkor válaszd ezt az ékszertípust, ha biztosan, szeretettel és megértéssel tudsz vigyázni egy gyönyörű, ámde kényes úrihölgyre.

Szállítás:
Az ékszeredet egyedileg csomagolva, dobozában vagy díszcsomagolásában kapod kézhez, garanciával és útmutatóval!
Szállításra pufis bélelt csomagolásban kerül!

A RENDELÉSEKRE  VONATKOZÓ🎄-I REND:

Mindent ahogy tudunk, de legkésőbb DECEMBER 20.-án hétfőn adunk postára vagy a GLS futárunk kis kezébe, MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁSSAL, így biztosan minden ajándékot megkaptok időben. Ha valami SOS, vagy időpontra kell, írd meg, kérlek!

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba