Doreeenka Licit ajándék kártya 

Doreeenka Licit ajándék kártya

13 000 Ft

PSZT! Ez csak Nektek szól, Picit Licit tagoknak….!

Nagyon sokat gondolkodtam a csoport jövőjén és múltján, és nagyon nagyon szeretem ezt a társaságot, ezt az egészet amit ide kitaláltunk, és jó látni, hogy Ti is ennyire imádjátok és aktívan részt vesztek állandóan!
Nagyon hálás vagyok Nektek érte, ezért úgy gondoltam év végéhez közeledve, és mert tudom, hogy sokan ajándékot is vesztek nálunk a Liciteken karira, gondoltam segítek is picit Nektek!
Készítettem egy 15.000 Ft-os vásárlási utalványt, amit ha megvesztek, akkor az ára 10.000 Ft. Tehát 10.000 helyett 15 ezret verhettek el.
Csak 50 darab van belőle, mert azért mi se szeretnénk éhen halni, de úgy gondoltam örültök ennek a lehetőségnek. Ez tőlünk Nektek összesen 250.000 Ft ajándékba ❤
A vásárlás visszaigazolása után elküldjük az ajándékkártyátokat az egyedi kóddal, és akár már holnap is fizethettek vele nyertes licitet! Darabonként is fel tudjátok használni, tehát nem kell ennyit elverned egyszerre, ha nem akarsz!
Akár ajándékba is továbbadhatod, de ne áruld el a titkot, hogy amúgy 10-ért vetted, legyél csak vagány, hogy mennyit költesz a másikra ?
Vegyetek sok sok csecsebecsét belőle, ja amúgy egy évig felhasználható ❤